Bytt bild på linkedin

Förra var åtta år gammal. På linkedin är bilden utklippt för allt fick inte plats. Men själv tycker jag inte jag ser så annorlunda ut. Skjortan på nya bilden är från engelska Eton köpt på NK i Sthlm. Har aldrig sett just den nyansen, en blandning av röd och rosa med två vita linjer nära varandra. Har funderat på om det finns någon djupare tanke bakom valet av mönster och färg. Låt säga att den ena linjen är england, vilken är den andra linjen i så fall. Är inte allt för långsökt och tro att det kan va sverige eftersom det är ett kallt (snö=vit) land. Vad inne i centrum breder ut sig på vertikalen? Då tänker jag främst på byggnader. Vi har alltså något gemensamt med england vad gäller höga hus blir ju kontentan av resonumanget. Om det inte hade varit så kunde inköparna valt något annat för att undgå onödiga missuppfattningar för skjortan stack ut väldigt mycket från mängden, fanns inte på herravdelningen utan på första plan med saker för alla.

IMG_20181122_105223

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>