Handelsutbyte

Om jag har en värdekupong som gäller på säg elgiganten borde jag kunna lösa in den mot en på apoteket eller lyko.

Till något lite annorlunda, jag är mycket emot att blanda för mycket text när man ska förklara logik i läroböcker. Engelska böcker brukar babbla på rätt friskt men egentligen går det inte att säkert förstå vad en mening egentligen syftar på införhållande till vad man precis läst. Alla tolkar syftningar på olika sätt. Jag har läst till ingenjör i sverige och meningen har ju varit att jag ska bli en vanlig snäll och omtänksam medarbetare inte en marknadsförare på kerastase i los angeles med allt vad det innebär. Ett land med fler produkter inom olika segement och prisnivå samt följdaktligen en annan tilldelad uppgift på den internationella arenan jämfört med oss. Har man snurret på nära håll så går hjärnan i självsnurr och då tar man lättare sig egenom komplexa texter med både logik och subjektiv textsyftning.

Handelsfartyg:

Inte exakt denna båten men en sån här ägdes av en person i vasa i finland där dem byggs. Dem är rätt unika på marknaden. Vissa har en räckvidd med motor på 300 mil (inte sjömil) samt styrning inne i båten. Sen seglade dem via härnösand direkt till spanien.

IMG_2298

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>