Jag är ett sant teknikfreak

telefoner, dator, tv, bilar och på grund av det har jag också skaffat mig en ingenjörsutbildning. Men det finns trots mitt stora intresse situationer där det blir väldigt stelt och opersonligt att jämföra saker med bara en bild och ljud. Snacka i en kinesisk telefon som både är opersonlig att prata i och förmodligen också att tillverka. Sen tror jag det är jänkarna som har kopierat över chipritningarna till kina. Arbetet i sig tillför inte så mycket, kanske tre fjärdedelar av dem har något motsvarande i sin bakgrund. Så saker som händer nu har och göra med beslut som togs för kanske trettio år sedan. Det är däremot bättre och träffas öga mot öga med snygga hugo boss kostymer, dricka nespressokaffe, lunch på nobis, versace parfym, bakelser från vete katten, cigarrer efter kaffet a tre hundra. Givetvis i ett franskt eller italienskt stylat kontor med dyr konst, fiskbensparkett och ljutna bronsstatyer men egentligen är det pressad sand. Vattendunkar med en maskin som filtrerar bort ämne och tillsätter en egen smak. Då blir det hela mycket mer behagligt och tekniskt invecklat på sitt sätt.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>