These Glory Days tröjan

har ett för mig ovanligt rutnät med ihoplattade fyrkanter som är vridna ett kvart varv samt två hål mellan varje med väldigt glesa styngn. Känns som Nashville.

IMG_20181209_150127

 

IMG_20181209_120853

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Chockladtomte är smarrigt till jul. Har intresserat mig för tandborstar och kommit fram till att Jordan passar mig bäst, är breda och kompakta, behöver det till mina stora tänder. Tidigare var där en stjärna efter jordan texten men nu något som mer ser ut som en snöflinga eller datorskriven stjärna. Ferrari deon är från Ö&B tro det eller ej.

Om man är cirka trettio alltså har arbetat kanke fem år efter examen och kommer I kontakt med en lång bond härlig kvinna, har sms konversation, ser varandra på gallerian I östra city och inne på en av dem större klubbarna samt vet jag från andra att hon har sett mig fler gånger. Dessutom har jag nämnt usa för henne. Detta sammantaget betyder underförstått ”vi kan väll umgås I new York senare”. Det kan det ju inte råda några tvivel om. Känns synd och avfärda innan man har provat.

 

 

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>