Precis kommit hem från

innebandy. Saker jag köp på senare tid: kerastase shampo som vårdar håret för två hundra, det fanns dock ett för tre hundra som uttalat var för håravfall. Men jag är nöjd, det är inte tovigt som det blir med billigare schampo. Tappar fortfarande pytte lite hår men det kan bero på andra faktorer. Sachajuan wax för typ två hundra, lätt att fördela, inte så mycket volym men det lägger sig bra, anpassar sig efter det naturliga fallet. Ytterligare ett wax Kevin Murphy Night rider för nästan tre hundra, det håller väldigt bra utan att bli för stelt och tovigt, lite av top-of-the-line inom waxer i alla fall i det området jag bor.IMG_2399IMG_2398

 

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>