Om jag inte var en roller skulle jag

ägnat mig åt analys, organisering och produktframställning åt en aktör inom private equity. Private bör väll betyda att färre personer befäster tydligare och mer djupgående produktlinor under en längre tid jämfört med om det hade varit allmänt. Kohlberg Kravis Roberts, Sycamore Partners, Pantheon Ventures, AIG Investments är några. Om man säger att representation så att institutionerna här ser är möjlig kan det ske. Preqin skriver om dessa bolag och anordnar sammankomster.

preqin

 

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>