i slutet av 00talet arbeta jag som internationell

diplomat i asien med inriktning mot nära relationer. närmare bestämt jobbade jag åt en frank/tysk konstellation i Sverige med nära kopplingar till pr ur ett naturvetenskapligt perspektiv. tillbringade två veckor i Asien och mötte inflytelserika personer. det var mycket trevligt. hade bara varit hemma någon dag. gick ut för att handla. i ett köpcentrum på regeringsgatan mellan hamn och mäster pratade jag med en kvinna som är modell för ett italienskt baddräktsmärke och har varit med i tv serier. det fanns alltså en skarv mellan oss. men inget är omöjligt tänkte jag. kan ju göra något senare. frågade om jag kunde få hennes telefonnummer. sen skildes vi åt. konstigt nog frågade hon mig inte om jag kunde prata med journalister och fotografer på dailymail. dem fotar och intervjuar folk när dem går till och från event och diskotek. har nämligen också sett henne i engelska kläder på svenska sidor. vill inte nämna hennes namn här med tanke på att hon kanske inte vill synas i detta sammanhanget men namnet börjar på m.

em

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>