när jag sitter i framsätet på vanliga

bilar blir där ett utrymme mellan nedre biten på baksidan av låret och sätet eftersom mina ben är långa. benen måste alltså vikas ihop i en skarp vinkel uppåt innan dem kan böjas ner. i baksätet är utrymmet ännu mindre. det blir bara baken som har kontakt med sätet vilket är påfrestande. om sätet däremot är högre får underbenet plats och hela låret får kontakt med sätet vilket är mer njutbart. högre bil innebär mer vindfång och då ska bilen vara bredare.

sittdyna

 

 

 

 

 

 

 

 

 

b

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>