ofta har man knappar på

skärmen på vänstersidan då är det givetvis smidigare att scrolla med högerhanden. men där är laddningssladden i mitten så att man inte når ända upp på skärmen, där ofta också kryssrutan finns. för att nå måste man ha handen i luften, vilket inte känns helt hundra. jag måste ju ha surfplattan på detta hållet eftersom frodralet viks upp på det hållet. det trekantiga stödet som fodralet ger skulle jag inte vilja vara utan. annars måste man sitta och balansera plattan uppe på kudden när man sitter i soffan.

pad

pad h

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>